Zabos magos grissino - tej- és tojásmentes!
2018. május 30. írta: Ataisz reformélelmiszer

Zabos magos grissino - tej- és tojásmentes!

33994851_2058944447764877_8051388750128742400_n.jpg

Hozzávalók:

Először is mi is az a grissino? Az Olaszországból származó pálcikákat 1679-ben kezdték el sütni Lanzo-ban, ma már a pékségek egyik leginkább fogyó nasija. Természetesen ezt is eredetileg leveles tésztából készítik, de mi gondoltunk egyet, és elkészítettük kicsit másképp ;)

1 tasak zabos-magos chia magburgert keverj össze a csomagoláson olvasható vízmennyiséggel, majd adj hozzá annyi lisztet, hogy nyújtható állapotú legyen. A nyújtás után vágd csíkokra, és tedd egy sütőpapírral borított tepsibe. 180 fokon 12-15perc alatt kész is!

Jó étvágyat kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ataisz.blog.hu/api/trackback/id/tr3714013310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása