Ínyenc erdész fasírtporral töltött dagadó
2017. október 23. írta: Ataisz reformélelmiszer

Ínyenc erdész fasírtporral töltött dagadó

dsc_0359_58773.JPG

Hozzávalók:

A húst sózzuk, borsozzuk, és fűszerezzük ízlés szerint. A fasírtport keverjük össze a tasak hátoldalán olvasható mennyiségű vízzel, majd hagyjuk állni 1-2 percet. Töltsük a hús belsejébe. A töltelék tojás és egyéb fűszer hozzáadását nem igényli. Végül tedd sütőzacskóba a feldarabolt krumplikkal együtt és 200 fokra előmelegített sütőben süsd 1 órán át. 

Jó étvágyat!

dsc_0332_58772.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ataisz.blog.hu/api/trackback/id/tr9713062680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása