Epres rizspehely
2017. június 20. írta: Ataisz reformélelmiszer

Epres rizspehely

20170307_192221.jpg

A reggeli elkészítése igen egyszerű. Ízlés szerint variálható, rakható tejbe, vagy akár vízbe. Édesszájúaknak ajánlott egy kis ízesítése a folyadéknak, cukorral, vagy mondjuk kakaóporral. Én személyszerint epres joghurtba szoktam rakni 4-6 kanállal. A pehely állagát a folyadék hőmérséklete és az áztatás időtartama befolyásolja. A hideg folyadékban 1 perc után ropogósabbá válnak a rizspehely szemek, míg a melegben inkább kásaszerű lesz a reggelink.

Különlegessége, hogy liofilizált epret tartalmaz, így a reggelink nem tartalmaz tartósítószereket és cukrot, viszont a gyümölcs íze ugyanolyan erőteljes és finom! A liofilizálás folyamatáról ide kattintva még többet olvashatsz! :)

A rizspehely kisgyermekeknek is kiváló és tápláló étel. Fogyasztása támogatja az anyagcserét, de gyomor- és bélproblémákra is megfelelő segítséget jelenthet. Vitaminokban és ásványianyagokban gazdag, tartalmaz többek között kálciumot, káliumot, nátriumot, és vasat.

Próbáld ki a többi rizspelyheinket is:

http://bit.ly/2maNNbJ

Jó étvágyat kíván hozzá az Ataisz!

A bejegyzés trackback címe:

https://ataisz.blog.hu/api/trackback/id/tr9312608561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása