Mi az a liofiliázálás?
2017. június 20. írta: Ataisz reformélelmiszer

Mi az a liofiliázálás?

Ismerős az érzés, amikor gyümölcsös ízélményre vágyakozva kóstolsz bele egy müzlibe, de a gyümölcs mű és tele van tartósítószerrel...? Sajnos egy ilyen étel hiába tartalmaz aszalt gyümölcsöket, hiszen ezek a gyümölcsök is kémiai anyagokban dúsak, hogy hosszabb ideig tartsák meg a színüket és tartósságukat. Persze lehet otthon tartósítószermentesen is aszalni a gyümölcsöket, de mint tudjuk, ez nem kis munka. Pár fontos információ a liofilizált gyümölcsökről:

liofilizalt.png

Ha Te is szeretnél egészségesen étkezni, de nincs kedved vagy időd az otthoni munkálatokhoz, akkor például rizspelyhünket Neked találtuk ki! Különlegessége, hogy liofilizált epret tartalmaz, így a reggelink nem tartalmaz tartósítószereket és cukrot, viszont a gyümölcs íze ugyanolyan erőteljes és finom!

Ide kattintva olvashatsz róla! ;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ataisz.blog.hu/api/trackback/id/tr9812608551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása