Fahéjas-mogyorós zabkása chiával
2018. január 21. írta: Ataisz reformélelmiszer

Fahéjas-mogyorós zabkása chiával

dsc_0846_70310.JPG

Hozzávalók:

Forralj fel 5 dl tejet, és ízesítsd ízlésed szerint, akár egy kis mézzel, de mi ez esetben xilitet használtunk. Mivel a chia mag igazi energiabomba, ráadásul kiváló méregtelenítő, ezért mi abból is szórtunk bele pár kanállal. Öntsd bele a zabkásás tasak tartalmát, alaposan dolgozd össze, és hagyd lefedve állni 10 percig. Ha kész, keverd át, és rögtön fogyasztható a tápláló és laktató zabkása. Tetszés szerint bármivel dúsítható, mi mandulát és áfonyát használtunk.

Jó étvágyat kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ataisz.blog.hu/api/trackback/id/tr8513592951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása