Céklás kakaós brownie
2017. november 05. írta: Ataisz reformélelmiszer

Céklás kakaós brownie

dsc_0303_59881.JPG

Hozzávalók:

  • 40 dkg lereszelt főtt cékla
  • 15 dkg vaj
  • 3 tojás
  • 20 dkg cukor
  • 10 dkg liszt
  • 5 dkg Ataisz zabliszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 4 dkg kakaópor
  • Ataisz vaníliás xilit
  • narancshéj vagy citromhéj reszelék
  • csipet só

A tojássárgáját a lágy vajjal és a cukorral és a xilittel összedolgozzuk. Hozzákeverjük a késes aprítóval vagy botmixerrel tovább pürésített céklát és a kakaóport. Jöhet hozzá a sütőporral és sóval elkevert liszt, majd a tojások felvert fehérjéje. Sütőpapírral bélelt tepsiben 50 percig sütjük kb 180 fokon.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://ataisz.blog.hu/api/trackback/id/tr6013174396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása