Hagymás-chilis barnarizses rizottó
2017. június 20. írta: Ataisz reformélelmiszer

Hagymás-chilis barnarizses rizottó

20170312_135142.jpg

Hozzávalók:

Elkészítése nagyon egyszerű és gyors. Forrald fel a vizet, majd öntsd bele a tasak tartalmát. Ha szeretnéd fűszerezheted is, bár szerintem a hagymás-chilis íz elég intenzív, így nem szükséges mást hozzáadni. Takaréklángon 25 percig kell főzni, de persze időnként meg kell kavargatni. Fontos, hogy miután elkészül, még egy 15 percig hagyjuk lefedve, hogy a rizs jól megpuhuljon. Kifejezetten ajánlom azok számára, akik szeretik az erős ízeket, de nem kell megijedni, éppen csak kellemesen csípős. :) A rizottó egyébként egytálételként is tökéletesen szolgál, én viszont készítettem mellé egy kis natúr csirkemellet is. Ha szeretnél mellé valamit, fontos, hogy az ne legyen fűszeres, hogy a rizottó ízei domináljanak.

Jó étvágyat kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ataisz.blog.hu/api/trackback/id/tr8312608623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása